Форум Дніпропетровської державної фінансової академії

Форум Дніпропетровської державної фінансової академії

Форум присвячений вступу, навчанню, подіям яки відбуваються у Дніпропетровської державної фінансової академії, проведення Інтернет конференції, працевлаштуванню студентів академії, співпраці з партнерами.
 
 ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Офіційний сайт академії
Міжнародна щорічна студентська конференція

 
Нова тема   Відповісти    Форум Дніпропетровської державної фінансової академії -> Вiддiл мiжнародних зв'язкiв
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Міжнародний відділ ДДФА


   

З нами з: 29.01.09
Повідомлень: 498

ПовідомленняНаписане: четвер вересня 15, 2011 8:18 am    Тема повідомлення: Міжнародна щорічна студентська конференція Відповісти цитуючи

1 листопада запрошуємо взяти участь у Міжнародній щорічній студентській конференції на тему “20 років після Радянського Союзу: економічні досягнення та виклики”

Київська школа економіки запрошує всіх зацікавлених студентів з країн СНД взяти участь у Міжнародній студентській конференції на тему “20 років після Радянського Союзу: економічні досягнення та виклики”, яка відбудеться 3 грудня 2011 року в Києві.
Кінцевий термін подачі робіт: 1 листопада 2011 року на conference@kse.org.ua
Найкращі студентські есе та дослідницькі роботи будуть нагороджені призами: $200 – за перше місце, $100 – за друге місце.
Банки та приватні університети, підприємництво та безробіття, білборди та супермаркети, нічні клуби та борги по зарплаті... За 20 років відколи країни СНД стали незалежними, їхні економіки змінились кардинально. Деякі проблеми були успішно подолані. Але в деяких випадках країни стали заручниками недієздатних інституцій.
Ми чекаємо на есе та дослідницькі роботи студентів, які використовують статистику чи економетрику та спираються на економічні моделі, теорії та економічне обґрунтування для аналізу різноманітних аспектів економічного розвитку країн СНД після 1991 року. Есе та дослідницькі роботи мають представляти власне дослідження студента або ґрунтуватися на відповідних роботах інших дослідників з обов’язковим додатковим аналізом, проведеним студентом.
Усі, хто зацікавлений в участі в конференції, мають надіслати свої есе чи дослідницькі роботи разом із заповненою аплікаційною формою із зазначенням категорії (есе чи наукова робота) до 1 листопада 2011 року на адресуconference@kse.org.ua.
Усі аплікати будуть повідомлені про результати відбору до 15 листопада 2011 року. Відбір буде проводити комітет, який складається з викладачів KSE. Автори найкращих робіт будуть запрошені презентувати свої роботи на Конференції, яка відбудеться 3 грудня 2011 року в KSE.
Невеличкі гранти для покриття витрат на проїзд та/чи проживання будуть надані відібраним учасникам з України, Білорусі та Молдови. Перевага надаватиметься студентам останніх курсів.
Електронний вісник есе і наукових робіт учасників конференції буде розміщений на сайті KSE та буде поширюватися на конференції.
З питаннями звертайтесь: 38-044-492 8012 (внут. 119), conference@kse.org.ua.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Дніпропетровської державної фінансової академії -> Вiддiл мiжнародних зв'язкiв Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

 
Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Вы можете бесплатно создать форум на MyBB2.ru
Український переклад © 2005-2006 Сергій Новосад