Форум Дніпропетровської державної фінансової академії

Форум Дніпропетровської державної фінансової академії

Форум присвячений вступу, навчанню, подіям яки відбуваються у Дніпропетровської державної фінансової академії, проведення Інтернет конференції, працевлаштуванню студентів академії, співпраці з партнерами.
 
 ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Офіційний сайт академії
Дистанційні програми MBA у Vistula University (Польща)

 
Нова тема   Відповісти    Форум Дніпропетровської державної фінансової академії -> Вiддiл мiжнародних зв'язкiв
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Міжнародний відділ ДДФА


   

З нами з: 29.01.09
Повідомлень: 498

ПовідомленняНаписане: п'ятниця березня 16, 2012 11:16 am    Тема повідомлення: Дистанційні програми MBA у Vistula University (Польща) Відповісти цитуючи

Дистанційні програми MBA у Vistula University (Польща)
Польський вищий навчальний заклад Vistula University представляє нові програми дистанційного навчання: MBA в управлінні проектами і МВА в управлінні будівництвом
On-line викладання проходить в інтерактивних віртуальних групах за останніми Інтернет-технологіями. Дистанційна освіта дозволяє отримати доступ до платформи у зручний час з будь-якої точки світу і дає можливість поєднати навчання з роботою та особистим життям.
Навчання на програмі Master of Business Administration (MBA) - це кращий спосіб підвищення управлінських компетенцій і навичок. Навчальна програма включає в себе такі предмети як: бухгалтерський облік, фінанси, маркетинг, управління підприємством і використання інформаційних систем, право і управління персоналом.
Навчання на програмі ведеться англійською мовою. Необхідне знання англійської на рівні В2. Кандидати мають успішно пройти телефонне інтерв'ю для перевірки рівня англійської.
У Vistula Univeristy доступні такі спеціалізації:
•MBA in Project Management (МВА в управлінні проектами): управління бізнесом, управління інфраструктурою, управління виробництвом;
•MBA in Construction Management (МВА в управлінні будівництвом): будівельна інженерія, архітектура, будівництво, бізнес у галузі будівництва.
Реєстрація на осінній семестр (30 вересня - лютий 2013 року) триває до 25 вересня 2012 року; рішення комісії про зарахування – до 28 вересня 2012 року.
Вартість навчання на програмі МВА - 4000 євро. Реєстраційний внесок - 200 євро.
Для вступу бажано мати диплом магістра або диплом бакалавра та досвід роботи в управлінні, бізнесі, будівництві.
За більш детальною інформацією про вступ та навчання на дистанційних програмах МВА у Vistula University звертайтеся до освітньої агенції А-пріорі за телефонами: (044) 221 78 99, (066) 484 63 14, або за електронною адресою eu@a-priori.kiev.ua.
Довідка: Vistula University знаходиться у бізнесовому центрі Варшави. Університет займає почесні місця в рейтингу вузів країни за версією польського щотижневика "Wprost", має нагороди та престижні сертифікати за рівень викладання (Ambasadora Polskiej Nauki, "Uczelnia Liderów"). Vistula University пропонує навчання на бакалаврських і магістерських програмах польською та англійською мовою на факультетах економіки, інформатики, фінансів, менеджменту, міжнародних відносин, туризму, філології, соціології.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Дніпропетровської державної фінансової академії -> Вiддiл мiжнародних зв'язкiв Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

 
Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Вы можете бесплатно создать форум на MyBB2.ru
Український переклад © 2005-2006 Сергій Новосад