Форум Дніпропетровської державної фінансової академії

Форум Дніпропетровської державної фінансової академії

Форум присвячений вступу, навчанню, подіям яки відбуваються у Дніпропетровської державної фінансової академії, проведення Інтернет конференції, працевлаштуванню студентів академії, співпраці з партнерами.
 
 ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Офіційний сайт академії
Конкурс на навчання студентів і аспірантів

 
Нова тема   Відповісти    Форум Дніпропетровської державної фінансової академії -> Вiддiл мiжнародних зв'язкiв
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Міжнародний відділ ДДФА


   

З нами з: 29.01.09
Повідомлень: 498

ПовідомленняНаписане: вівторок березня 27, 2012 11:14 am    Тема повідомлення: Конкурс на навчання студентів і аспірантів Відповісти цитуючи

Щодо оголошення конкурсу з відбору на навчання студентів і аспірантів та стажування наукових і науково-педагогічних працівників у провідних вищих навчальних закладах та наукових установах
за кордоном у 2012 році

На виконання пунктів 8 і 9 Положення про навчання студентів та аспірантів, стажування наукових і науково-педагогічних працівників у провідних вищих навчальних закладах та наукових установах за кордоном, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 квітня 2011 р. №411, (далі – Положення) та пункту 5 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для навчання, стажування, підвищення кваліфікації студентів, аспірантів, наукових і науково-педагогічних працівників за кордоном, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 травня 2011 р. №546, (далі – Порядок), відповідно до Положення про Конкурсну комісію по відбору на навчання студентів та стажування аспірантів, наукових і науково-педагогічних працівників у провідних вищих навчальних закладах та наукових установах за кордоном, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 10.05.2011 №426, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 23.05.201 за № 619/19357, наказую:
1. Оголосити конкурс з відбору на навчання студентів і аспірантів та стажування наукових і науково-педагогічних працівників у провідних вищих навчальних закладах та наукових установах за кордоном у 2012 році.
Оголошення про проведення конкурсу опублікувати в газеті "Освіта України" та розмістити на офіційному веб-сайті Міністерства.
2. Утворити конкурсну комісію з відбору на навчання студентів і аспірантів та стажування наукових і науково-педагогічних працівників у провідних вищих навчальних закладах та наукових установах за кордоном у 2012 році (далі – конкурсна комісія) у складі згідно здодатком 1.
3. Керівникам вищих навчальних закладів:
3.1. Довести до відома студентів, аспірантів, наукових і науково-педагогічних працівників закладу інформацію про конкурс з відбору на навчання студентів і аспірантів та стажування наукових і науково-педагогічних працівників у провідних вищих навчальних закладах та наукових установах за кордоном у 2012 році, умови та строки участі в ньому.
3.2. Провести попередній відбір претендентів.
3.3. У встановленому порядку подати до конкурсної комісії:
• документи осіб, які претендують на проходження навчання та стажування, передбачені пунктами 14 і 15 Положення, за формами згідно з додатками 2 – 9;
•розрахунки та обґрунтування витрат бюджетних коштів на оплату послуг, що пов’язані з проходженням навчання, стажування у провідних вищих навчальних закладах та наукових установах за кордоном та визначені пунктом 3 Порядку, з урахуванням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 2 лютого 2011 р. № 98 “Про суми та склад витрат на відрядження державних службовців, а також інших осіб, що направляються у відрядження підприємствами, установами та організаціями, які повністю або частково утримуються (фінансуються) за рахунок бюджетних коштів”.
4. Департаменту вищої освіти (Болюбаш Я. Я.) здійснювати організаційне та інформаційне забезпечення діяльності конкурсної комісії.
5. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Міністра Суліму Є.М.
Міністр Д.В. Табачник


Перелік провідних вищих навчальних закладів та наукових установ за кордоном для навчання студентів і аспірантів та стажування наукових і науково-педагогічних працівників у 2012 році http://osvita.ua/legislation/Vishya_osvita/28410/
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Дніпропетровської державної фінансової академії -> Вiддiл мiжнародних зв'язкiв Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

 
Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Вы можете бесплатно создать форум на MyBB2.ru
Український переклад © 2005-2006 Сергій Новосад