Форум Дніпропетровської державної фінансової академії

Форум Дніпропетровської державної фінансової академії

Форум присвячений вступу, навчанню, подіям яки відбуваються у Дніпропетровської державної фінансової академії, проведення Інтернет конференції, працевлаштуванню студентів академії, співпраці з партнерами.
 
 ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Офіційний сайт академії
Стипендії для випускників внз з країн-сусідів ЄС та Росії

 
Нова тема   Відповісти    Форум Дніпропетровської державної фінансової академії -> Вiддiл мiжнародних зв'язкiв
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Міжнародний відділ ДДФА


   

З нами з: 29.01.09
Повідомлень: 498

ПовідомленняНаписане: середа травня 05, 2010 12:28 pm    Тема повідомлення: Стипендії для випускників внз з країн-сусідів ЄС та Росії Відповісти цитуючи

Пілотний проект: Стипендії для випускників вищих навчальних закладів з країн-сусідів ЄС та Росії

Стипендії для випускників вищих навчальних закладів з країн-сусідів Європейського Союзу та Росії для навчання в університетах країн-членів ЄС на магістерських курсах з Європейських студій (Право Європейського Союзу, Економіка Європейського Союзу, Політика, управління та врядування в Європейському Союзі, Історія європейської інтеграції чи міждисциплінарні Європейські студії)
Європейська Комісія оголошує конкурс для вищих навчальних закладів країн-членів ЄС, які пропонують магістерські курси з Європейських студій (Право Європейського Союзу, Економіка Європейського Союзу, Політика, управління та врядування в Європейському Союзі, Історія європейської інтеграції чи міждисциплінарні Європейські студії).
Загальна мета проекту: розвивати професійні навички учасників з країн-сусідів ЄС (Алжир, Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Єгипет, Грузія, Ізраїль, Йорданія, Ліван, Лівія, Молдова, Марокко, Палестинська Автономія, Росія, Сирія, Туніс, Україна) задля кращого розуміння політики ЄС та посилення співпраці.
Європейська Комісія планує надати близько 30 стипендій для навчання на магістерських курсах з Європейських студій. Стипендії покриють витрати на навчання (registration fees), проїзд харчування та проживання.

Кроки та умови конкурсного відбору:
1. Вищі навчальні заклади (ВНЗ) країн-членів ЄС, які планують взяти участь у конкурсі заповнюють опитувальник online questionnaire щодо інформації про магістерський курс з Європейських студій. Цю інформацію Європейська Комісія вносить в базу даних курсів з Європейських студій (http://ec.europa.eu/education/eis_masters/published_courses). Термін подання заявок для зазначених ВНЗ: 4 червня 2010.
2. Випускники країн-сусідів ЄС та Росії беруть участь у конкурсі на отримання стипендії одного з ВНЗ країн-членів ЄС, який пропонує магістерський курс з Європейських студій. Термін подання заявок для студентів відповідно до правил ВНЗ, які пропонують курси (http://ec.europa.eu/education/eis_masters/published_courses)
3. Вищі навчальні заклади країн-членів ЄС обирають кращих серед аплікантів відповідно до критеріїв попереднього відбору та подають Європейській Комісії для затвердження заявку разом з попереднім списком студентів.
4. Європейська Комісія обирає кращі пропозиції та надає грант відповідно ВНЗ та студентам.

Фінансування
Після затвердження бюджету ЄС 2010, Європейський Парламент виділив 960.000 € для надання стипендій для запровадження пілотного проекту. Максимальний розмір стипендії € 24.000 на академічний рік.

Контактна інформація

European Commission Directorate General for Education and Culture Unit A5 International Cooperation and International Programmes e-mail: EAC-EIS@ec.europa.eu

Mr. Pedro Martinez Macias pedro.martinez-macias@ec.europa.eu
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Дніпропетровської державної фінансової академії -> Вiддiл мiжнародних зв'язкiв Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

 
Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Вы можете бесплатно создать форум на MyBB2.ru
Український переклад © 2005-2006 Сергій Новосад