Форум Дніпропетровської державної фінансової академії
Форум присвячений вступу, навчанню, подіям яки відбуваються у Дніпропетровської державної фінансової академії, проведення Інтернет конференції, працевлаштуванню студентів академії, співпраці з партнерами.
ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ЄПАРХІЯ УПЦ http://www.eparhia.dp.ua/
ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ДЕРЖАВНА ФІНАНСОВА АКАДЕМІЯ http://dsfa.dp.ua/
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ http://www.dsu.dp.ua/
РЕДКОЛЕГІЯ МІЖВУЗІВСЬКОГО ЗБІРНИКА
“ФІЛОСОФІЯ. КУЛЬТУРА. ЖИТТЯ”
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ
ПРО ПРОВЕДЕННЯ СЬОМИХ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЧИТАНЬ “ПРАВОСЛАВ’Я У СВІТОВІЙ КУЛЬТУРІ”
10 – 11 ЛИСТОПАДА 2009 р.
м. ДНІПРОПЕТРОВСЬК
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
Запрошуємо Вас взяти участь у Сьомих Всеукраїнських філософсько-богословських читаннях “Православ’я у світовій культурі”, які проводяться Дніпропетровською єпархією УПЦ, Дніпропетровською державною фінансовою академією і Дніпропетровським національним університетом 10 – 11 листопада 2009 року.
Мета читань:
- обговорити і визначити роль православ’я в інтегративних процесах світової культури;
- дослідити взаємозв’язок і взаємодію світових соціально-політичних процесів в історії православ’я і слов’янської культури;
- обговорити коло проблем, пов’язаних з історією, розвитком і майбутнім православної культури.
Орієнтовно передбачається обговорити таку тему: «Православ’я і історія Русі (минуле та сучасність)»
1. Православ’я і цивілізація.
2. Віра, культура православ’я та православна культура.
3. Православ’я і держава: грані взаємозв’язку у минулому та сучасності.
4. Православ’я і господарське життя.
5. Православне подвижництво і служіння у дореволюційній Росії і сучасних «пострадянських» державах: досвід, уроки та перспективи.
6. Схід, Захід: Україна та Росія у світлі культурно-історичного прогнозування.
Для участі у конференції необхідно:
До 9 листопада 2009 року надіслати заявку на кожного учасника читань, текст тез доповіді або повідомлення обсягом до 6-ти сторінок.
Текстовий редактор Microsoft Word (версія 6.0. і вище). Формат аркуша – А4; поле: праворуч і ліворуч – 25 мм, зверху і знизу – 20 мм, без нумерації сторінок; шрифт – 14, Times New Roman, через 1 інтервал.
Прізвище(а), ім’я, по батькові (нумерація сторінок на звороті) друкувати праворуч зверху сторінки, через 2 інтервали – повна назва навчального закладу чи місця роботи автора(ів), ще нижче через 2 інтервали – назва матеріалу великими літерами симетрично до тексту.
Робочі мови читань: українська, російська, англійська, німецька. Матеріали читань будуть надруковані у збірнику “Філософія. Культура. Життя”, який належить до наукових фахових видань ВАК України.
Електронною поштою за адресою kafguman@dsfа.dp.ua (для кафедри гуманітарних дисциплін)
До матеріалів необхідно додати заявку учасника, складену на окремому аркуші за зразком (додаток 1).
По результатам Інтернет конференції планується публікація у збірник «ФІЛОСОФІЯ. КУЛЬТУРА. ЖИТТЯ». Для тих хто бажає опублікувати статтю у збірник «ФІЛОСОФІЯ. КУЛЬТУРА. ЖИТТЯ» необхідно переказати кошти з розрахунку 20 грн. (п’ятнадцять грн.) за одну сторінку, а також 10 грн. (десять грн.) за пересилку.
Оргкомітет залишає за собою право відбору та редагування наданих матеріалів для включення у збірник.
Статті надіслані у збірник редколегією не рецензуються.
Платіжні реквізити:
Дніпропетровська державна фінансова академія, ГУДКУ у Дніпропетровській області, м. Дніпропетровськ, МФО 805012 ОКПО 02306022 Р/р 35226002000307, прізвище, ім’я та по батькові (від кого надіслано).
Адреса оргкомітету:
Україна, 49083, м.Дніпропетровськ, вул. Аржанова, 12, Дніпропетровська державна фінансова академія, кафедра гуманітарних дисциплін, оргкомітет.
Контактні телефони:
(Код України 38, код м. Дніпропетровська 0562)
Тел. 36-75-50
Факс 35-02-75 (для кафедри гуманітарних дисциплін)
Оргкомітет
Додаток 1
Заявка
на участь у Cьомих Всеукраїнських філософсько-богословських читаннях “Православ’я у світовій культурі”
Прізвище_________________________________________________
Ім’я______________________________________________________
По батькові_______________________________________________
Місце роботи_____________________________________________
Посада___________________________________________________
Науковий ступінь, звання___________________________________
Домашня адреса___________________________________________
Телефон________________________Факс_____________________
E-mail___________________________________________________
Потреба у готелі: 1) так;
2) ні.
(потрібне підкреслити).
Тема виступу_____________________________________________
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі