Форум Дніпропетровської державної фінансової академії

Форум Дніпропетровської державної фінансової академії

Форум присвячений вступу, навчанню, подіям яки відбуваються у Дніпропетровської державної фінансової академії, проведення Інтернет конференції, працевлаштуванню студентів академії, співпраці з партнерами.

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Офіційний сайт академії
Інформаційний лист

Цей форум закрито   Цю тему закрито    Форум Дніпропетровської державної фінансової академії -> Сьомі Всеукраїнські читання “ПРАВОСЛАВ’Я У СВІТОВІЙ КУЛЬТУРІ”
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Vladimir Berkut

ПовідомленняНаписане: п'ятниця вересня 18, 2009 2:46 pm    Тема повідомлення: Інформаційний лист Відповісти цитуючи

ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ЄПАРХІЯ УПЦ http://www.eparhia.dp.ua/
ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ДЕРЖАВНА ФІНАНСОВА АКАДЕМІЯ http://dsfa.dp.ua/
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ http://www.dsu.dp.ua/
РЕДКОЛЕГІЯ МІЖВУЗІВСЬКОГО ЗБІРНИКА
“ФІЛОСОФІЯ. КУЛЬТУРА. ЖИТТЯ”

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ
ПРО ПРОВЕДЕННЯ СЬОМИХ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЧИТАНЬ “ПРАВОСЛАВ’Я У СВІТОВІЙ КУЛЬТУРІ”
10 – 11 ЛИСТОПАДА 2009 р.

м. ДНІПРОПЕТРОВСЬК

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Запрошуємо Вас взяти участь у Сьомих Всеукраїнських філософсько-богословських читаннях “Православ’я у світовій культурі”, які проводяться Дніпропетровською єпархією УПЦ, Дніпропетровською державною фінансовою академією і Дніпропетровським національним університетом 10 – 11 листопада 2009 року.

Мета читань:
- обговорити і визначити роль православ’я в інтегративних процесах світової культури;
- дослідити взаємозв’язок і взаємодію світових соціально-політичних процесів в історії православ’я і слов’янської культури;
- обговорити коло проблем, пов’язаних з історією, розвитком і майбутнім православної культури.

Орієнтовно передбачається обговорити таку тему: «Православ’я і історія Русі (минуле та сучасність)»
1. Православ’я і цивілізація.
2. Віра, культура православ’я та православна культура.
3. Православ’я і держава: грані взаємозв’язку у минулому та сучасності.
4. Православ’я і господарське життя.
5. Православне подвижництво і служіння у дореволюційній Росії і сучасних «пострадянських» державах: досвід, уроки та перспективи.
6. Схід, Захід: Україна та Росія у світлі культурно-історичного прогнозування.

Для участі у конференції необхідно:
До 9 листопада 2009 року надіслати заявку на кожного учасника читань, текст тез доповіді або повідомлення обсягом до 6-ти сторінок.
Текстовий редактор Microsoft Word (версія 6.0. і вище). Формат аркуша – А4; поле: праворуч і ліворуч – 25 мм, зверху і знизу – 20 мм, без нумерації сторінок; шрифт – 14, Times New Roman, через 1 інтервал.
Прізвище(а), ім’я, по батькові (нумерація сторінок на звороті) друкувати праворуч зверху сторінки, через 2 інтервали – повна назва навчального закладу чи місця роботи автора(ів), ще нижче через 2 інтервали – назва матеріалу великими літерами симетрично до тексту.
Робочі мови читань: українська, російська, англійська, німецька. Матеріали читань будуть надруковані у збірнику “Філософія. Культура. Життя”, який належить до наукових фахових видань ВАК України.
Електронною поштою за адресою kafguman@dsfа.dp.ua (для кафедри гуманітарних дисциплін)
До матеріалів необхідно додати заявку учасника, складену на окремому аркуші за зразком (додаток 1).
По результатам Інтернет конференції планується публікація у збірник «ФІЛОСОФІЯ. КУЛЬТУРА. ЖИТТЯ». Для тих хто бажає опублікувати статтю у збірник «ФІЛОСОФІЯ. КУЛЬТУРА. ЖИТТЯ» необхідно переказати кошти з розрахунку 20 грн. (п’ятнадцять грн.) за одну сторінку, а також 10 грн. (десять грн.) за пересилку.
Оргкомітет залишає за собою право відбору та редагування наданих матеріалів для включення у збірник.
Статті надіслані у збірник редколегією не рецензуються.
Платіжні реквізити:
Дніпропетровська державна фінансова академія, ГУДКУ у Дніпропетровській області, м. Дніпропетровськ, МФО 805012 ОКПО 02306022 Р/р 35226002000307, прізвище, ім’я та по батькові (від кого надіслано).
Адреса оргкомітету:
Україна, 49083, м.Дніпропетровськ, вул. Аржанова, 12, Дніпропетровська державна фінансова академія, кафедра гуманітарних дисциплін, оргкомітет.
Контактні телефони:
(Код України 38, код м. Дніпропетровська 0562)
Тел. 36-75-50
Факс 35-02-75 (для кафедри гуманітарних дисциплін)

Оргкомітет

Додаток 1

Заявка
на участь у Cьомих Всеукраїнських філософсько-богословських читаннях “Православ’я у світовій культурі”

Прізвище_________________________________________________
Ім’я______________________________________________________
По батькові_______________________________________________
Місце роботи_____________________________________________
Посада___________________________________________________
Науковий ступінь, звання___________________________________
Домашня адреса___________________________________________
Телефон________________________Факс_____________________
E-mail___________________________________________________
Потреба у готелі: 1) так;
2) ні.
(потрібне підкреслити).
Тема виступу_____________________________________________
Цей форум закрито   Цю тему закрито    Форум Дніпропетровської державної фінансової академії -> Сьомі Всеукраїнські читання “ПРАВОСЛАВ’Я У СВІТОВІЙ КУЛЬТУРІ” Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі